Asiakaspalvelu 010 5633 155
Teitä palvelee: Palvelukeskus
Tuotehaku
PAKKAUSSUOJAT
 

 

 llmakuplakalvot

 

 

 Air Cap -ilmakuplakalvo on kestävää kierrätyskelpoista polyeteeniä. Kuplakalvo suojaa tuotteet tehokkaasti kuljetuksen aikana kolhuilta, kosteudelta, lämpötilanvaihteluilta ja likaantumiselta. Ilmakuplakalvoa on saatavana tilauksesta myös halutun levyisinä rullina, arkkeina ja pusseina. Kysy myös muita erikoislaatuja vaativiin pakkauskohteisiin, esim. antistaattinen.

• käyttölämpötila -30 °C – +90 °C
• hyvä lämmön eristäjä
• hajuton
• ei ime kosteutta
 

 

Suojafoam

 

 

 Suojafoam on vaahdotettua polyeteeniä. Se on kevyt, pölytön, hajuton ja tehokas pakkaussuoja esimerkiksi huonekaluille, astioille tai elektroniikkatuotteille. Suojafoam sopii erinomaisesti myös parketin alle asennettavaksi ja se on kierrätettävää ja elintarvikekelpoista. Suojafoamia on saatavana tilauksesta myös muita rullaleveyksiä, määrämitoin arkkeina sekä antistaattisena.
Kysy myös muita erikoislaatuja vaativiin pakkauskohteisiin. 
 
Ominaisuudet:
• hajuton • pölytön • elintarvikekelpoinen

 

 

 Varastotuotteinamme löytyy useita vaihtoehtoja kierrätettäviä pakkaustäytteitä tai niiden valmistukseen tarkoitettuja koneita erilaisiin käyttökohteisiin; paperipakkaustäytteet
Greenfiller, Tiger ja Snapsi, tärkkelyspohjainen biohajoava Flupis, polystyreenilastu EPS ja
Fill Air-ilmatyynytäyte.

 

 

 

Greenfiller-paperitäyte

 

 

 Greenfiller -pakkaustäyte on korkealaatuista, kolmikerroksista voimapaperia. Täyte soveltuu erinomaisesti tuotteiden käärintään, mutta myös tyhjän tilan täytteeksi tai eristeeksi tuotteiden väliin. Greenfiller-paperitäyte suojaa tuotteita tehokkaasti iskuilta sekä estää niiden liikkumisen kuljetuksen aikana. Täytteen vakioleveys on 55 cm.
Yhdistämällä korroosionestopaperi täytteeseen, saadaan tuotteille erinomainen suojaus myös pitkäaikaisen varastoinnin ajaksi. Greenfiller-paperitäyte on täysin kierrätettävää ja useimmiten se voidaan käyttää uudelleen sellaisenaan.

 

 

 

TigerPaperi-pakkaustäyte

 

 

 TigerPaperi suojaa ja pehmustaa tuotteenne kuljetuksen ajan. Täytteen paksuus riippuu käytetystä paperilaadusta ja -kerroksista. Täyte on uudelleen käytettävissä erinomaisen kuohkeutensa ansiosta ja on lähes pölytöntä ja staattisesti varauksetonta. TigerPaperi on valmistettu ilman liima- tai tartunta-aineita. Saatavana myös VCI-pinnoitteella. Täysin kierrätyskelpoinen TigerPaperi valmistetaan PackTiger-koneella.

 

 

 

 

Devipack-Snapsi

Snapsi on patentoitu, korkealaatuinen pakkaustäyte, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset mm. uudelleen käytön ja kierrätyksen suhteen. Se soveltuu erityisesti raskaiden tuotteiden pakkaamiseen pitäen ne tukevasti paikoillaan koko kuljetuksen ajan. Paperin antistaattinen ominaisuus laajentaa snapsin käyttömahdollisuuksia myös vaativimpiin kohteisiin. Snapsi valmistetaan korkealaatuisesta, 100 % paperista ilman liima- tai tartunta-aineita.

 

 

 Flupis

 

 

 Flupis on ympäristöystävällinen uusiopaperista ja tärkkelyksestä valmistettu pakkaustäyte, joka on 100 % biologisesti hajoavaa.
EPS-pakkaustäyte
• solupolystyreenilastu
• elintarvikekelpoinen
• ei sido eikä luovuta kosteutta
• ei ylläpidä palamista
• suojaa tuotteen hetkittäisiltä kylmän ja kuuman vaikutuksilta
• kolminkertaisesti vaahdotettu
• kierrätyskelpoinen

 

 

 

 Annostelulaite Tuotenro 42301

 

 

 • helpottaa huomattavasti pakkaustäytteen annostelua

 

 

 Sealed Air -ilmatyynypussit

 

 

 
Fill Air NTS ja Cyclone -koneilla valmistettava ilmatäytteinen pakkaussuojapussi.
• kevyt pakkaustäyte säästää kuljetuskustannuksia
• pölytön ja uudelleen käytettävä
• yhdestä kalvorullasta saadaan jopa 13 m3 pakkaustäytettä
• 100 % kierrätettävä helposti käsiteltävä täyte lisää asiakastyytyväisyyttä

 

 

 

  Voimapaperit

 

 

 Voimapaperia on saatavana tilauksesta myös asiakkaan toivomuksen mukaisina leveyksinä tai halutun kokoisiksi arkeiksi leikattuna.

 

 

 Makulatuuripaperit

 

 

Makulatuuripaperi on edullinen pakkauspaperi, joka soveltuu esim. väliarkeiksi, tuotteiden käärintään ja pakkaustäytteeksi.

 

 

  PE-suojaprofiili ® Nomapack

 

 Valamalla valmistettu joustava PE-suojaprofiili soveltuu erilaisten tuotteiden suojaamiseen, kuten pöytälevyjen reunat, kalusteet ja pintakäsitellyt osat. Profiileja on saatavina eri vahvuisina ja pituisina. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

 

 

 Pahviset kulmatuet

 

 

 Pahviset kulmatuet ovat kierrätyskelpoisia. Toimitamme kulmatukia myös määrämittaisina sekä tarttuvapintaisina.

 

 

 Kennomuovit

 

 

 Kennomuovi on erinomainen pakkausmateriaali, joka on kosteudenkestävää ja pitkäikäistä. Arkkeja on saatavana eri väreissä. Raaka-aine polypropeeni, paksuudet 2-20 mm. Arkkeja on saatavana myös erilaisilla ominaisuuksilla varustettuna; erikoislujana, kirkkaana, kuumiin ja kylmiin olosuhteisiin sopivana, sähköä johtavana sekä UV-suojattuna.

Kirjaudu kauppaan

Kirjaudu

 

 

 

Mercamer Oy
Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu
Puhelinvaihde: 010 5633 100 | info@mercamer.fi