Asiakaspalvelu 010 5633 155
Teitä palvelee: Palvelukeskus
Tuotehaku
SIDONTATARVIKKEET
 

 

MC-100

 

 

MC-100 on 100 mm leveää PE-LD-kalvoa, joka sopii yhtä hyvin lista- ja kaapelinippujen sidontaan kuin lavataakoillekin. Se ei jätä liimaa sidottavien tuotteiden pintaan eikä purettaessa vaurioita tuotteen tai pakkauksen pintaa.

 

 

Käsisidontalaite on kätevä apuväline sidontatyötä helpottamaan.

 

 

Sanstrap®-sidontalenkki

 

 

PE-sidontalenkin avulla on kätevä sitoa lavakuorman ylin kerros. Lenkki tukevoittaa lavakuormaa sekä estää tuotteiden putoamisen lavan päältä.

Sidontaliinat ja -lukot
 

 

Sidontaliina on elastista materiaalia mm. yksittäisten lavakuormien sitomiseen. Siinä ei ole teräviä reunoja, kuten teräsvanteessa, joten se on erittäin käyttäjäystävällinen materiaali. Sidontaliinoja valmistetaan Polypropeenista (PP) ja Polyesteristä (PET). Sidontaliinoja on saatavana 13 – 50 mm leveinä ja niiden vetolujuudet yltävät aina 5000 kg asti. Sidontaliinoille on saatavana erilaisia lukitusmenetelmiä, sekä kiristinlaitteita.
Kysy lisää eri vaihtoehdoista!

 

 

Kansi- ja pohjanitojat

 

 

Kestävät ja toimintavarmat mekaaniset ja paineilmatoimiset kansi- ja pohjanitojat täyttävät teollisuuden vaatimukset.
Kansinitojia käytetään kuljetuspakkausten sulkemiseen. Kansinitojat ovat kevyitä, nopeita ja helppokäyttöisiä. Laitteessa on vahva komposiittirunko ja mekaaniset osat ovat metallia. Pohjanitojia käytetään ensisijaisesti laatikoiden pohjien sulkemiseen, mutta niitä voidaan käyttää myös muussa nitomisessa. Vankan teräsputkirungon ja teräsosien ansiosta nitojat sopivat jatkuvaan käyttöön teollisuudessa ja pakkausosastoilla. Suurten laatikkosarjojen nitomiseen suositellaan paineilmatoimista nitojaa, myös käyttökapasiteetti paineilmatoimisissa laitteissa on mekaanista huomattavasti suurempi. Paineilmatoimisissa pohjanitojissa on pleksisuojus turvallisuuden takaamiseksi.

 

 

Muovivanteet

 

 

Valikoimastamme löytyvät PP- ja PET-vanteet niin käsivannehtijoihin kuin korkeatasoisiin täysautomaattilinjoihinkin.

 

 

 PP-vanne (polypropeeni) on suosittu yleisvanne, koska se sopii erinomaisesti sidottavaksi niin metallilukolla, sulattamalla kuin kitkahitsaamallakin.

 

 

PET-vanteen (polyester) käyttö lisääntyy vanteen suuren vetolujuuden ansiosta. Tämä vanne onkin korvaamassa teräsvanteen käyttöä hyvien ominaisuuksiensa vuoksi.

 

 

Teräsvanteet

 

 

Maalattua mustaa sekä sinkittyä teräsvannetta on saatavana varastotuotteena. Tilauksesta myös muita laatuja ja leveyksiä.
• n. 50 kg/rll
• sisähalkaisija 406 mm
• ulkohalkaisija maks. 590 mm
• kelan leveys 63 mm
• n. 600 kg/lava
• murtolujuus min. 800 N/mm2
• murtovenymä min. 1 %
• kelat ristiinpuolattu

 

 

Vannekelavaunussa voidaan käyttää 10–19 mm leveitä muovi- ja teräsvanteita. Keskiö Ø 400 mm. Vaunussa on tarvikekotelo, tehokas kelajarru ja suurten pyörien ansiosta vannekelavaunu on helposti siirrettävissä paikasta toiseen.

 

 

Säkinsuljentalangat  

 

 

Säkinsuljentalankoja on saatavana varastotuotteena eri pituuksia. Materiaali on rautalanka, jossa on PE-pinnoite. 

 

 

PE-verkkosukka

 

 

PE-verkkosukkaa kaytetaan helposti naarmuuntuvien ja sarkyvien pintojen suojaukseen. Tallaisia ovat varaosat, koneistetut pinnat, lasitavara ja pintakasitellyt tuotteet. PE-verkkosukka on helppo ja nopea kayttaa annostelulaatikosta. Suojamateriaalina PE-verkkosukka saastaa pakkauksessa tilaa ja on tuotteen vastaanottajalle miellyttavaa kasitella.

 

 

Postitusputket ja -kotelot

 

 

Pyoreita pahvisia postitusputkia kaytetaan esim. kalentereiden ja julisteiden postitukseen. Tilauksesta on saatavana myos muita mittoja. Kateva pahvinen postituskotelo sopii esitteiden, mappien yms. postitukseen.

 

Kirjaudu kauppaan

Kirjaudu

 

 

 

Mercamer Oy
Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu
Puhelinvaihde: 010 5633 100 | info@mercamer.fi