Asiakaspalvelu 010 5633 155
Teitä palvelee: Palvelukeskus
Tuotehaku

PUSSIT

 

 

 


SALPAPUSSIT
 
Salpapussit ovat kirkasta polyeteeniä ja niissä on pitävä suljenta. Varastotuotteena on myös kirjoitustaustallisia pusseja. Salpapusseja on saatavana myös mittatilauskokoisina ja painatuksella.       
                        
POSTITUSPUSSIT
Ilmakuplapussit ovat voimapaperia, pussin sisäpuolella on lähetettävän tuotteen tehokkaasti suojaava PE-ilmakuplakalvo. Pussin suljenta on sekä nopeaa että helppoa fi ngerlift-teipillä ja niitä on saatavana myös painettuna.
Tavaranäytepussit ovat vahvaa voimapaperia. Pusseissa on pitävä tarrasuljenta. Vahva 2-kerrosrakenne kestää erinomaisesti kuljetuksen aikaista rasitusta.
 
PE-KASSIT JA SÄKIT
Valkoiset ja kirkkaat henkselikassit, pepitaruutuiset kassit pyöreällä kantoreiällä sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuva sesonkikassi ovat varastotuotteitamme. Muovikasseja on saatavana myös painettuna. Painettu kassi on edullinen  ja tehokas tapa näkyä messuilla, myymälässä ja kadulla. Huolehdimme puolestasi painatukseen liittyvät asiat ammattitaidolla! 
 
PE-PUSSIT
Muovipussit ovat kirkasta elintarvikekelpoista polyeteeniä. Muovipusseja on saatavana myös mittatilauskokoisina ja painatuksella. Pakattaessa suuria määriä tuotteita muovipussiin, voi rullalle kelattu pussi nopeuttaa työtä merkittävästi. Rullapussi säästää myös varastotilaa.
 
ANTISTAATTISET PUSSIT
Antistaattiset pussit eivat itse synnyta staattista sahkoa, kuten muovit. Siksi niita kaytetaan staattiselta sahkolta suojatulla alueella (EPA-alueella) korvaamaan tavallisia muoveja. Antistaattiset pussit eivat kuitenkaan suojaa tuotetta sahkostaattisilta purkauksilta.

METALLOIDUT PUSSIT
Metalloidut pussit suojaavat elektroniikkateollisuuden tuotteita staattisen sahkon aiheuttamilta vaurioilta logistiikkaketjun eri vaiheissa.
 

  

Kirjaudu kauppaan

Kirjaudu

 

 

 

Mercamer Oy
Vantaa - Raisio - Tampere - Kuopio - Oulu
Puhelinvaihde: 010 5633 100 | info@mercamer.fi